19 Temmuz 2008 Cumartesi

Eşinize Küçük Sürprizler Yapabilirsiniz...

Eşinizi ya da sevgilinizi ufak sürprizlerle şaşırtıp ilişkinize biraz renk katmak istiyorsanız, fazla detaylı düşünmeyin. Adı üstünde; küçük sürprizler! Önemli olan onu biraz olsun gülümsetmek ve ona sevildiğini hissettirmek.

* Örneğin; minik notlar yazıp çantasına, cebine veya görebileceği başka bir yere sıkıştırabilirsiniz. Basit notlar daha hoş olur ama magazin dergilerinden kesilmiş resimlerin altında komik mesajlar da yazabilirsiniz.

* Evin içinde küçük kağıt parçalarıyla bir yol oluşturup yolun sonuna da bir demet çiçek ya da bir paket çikolata koymak da iyi fikir. Bu yol, ipuçlarından oluşan, "hazine avı" tarzı bir yol da olabilir.

* Onun için bir karışık CD hazırlayın. Onun en sevdiği şarkılardan ya da birlikte en çok güldüğünüz tuhaf şarkılardan oluşan bir CD keyfini yerine getirecektir.

* Erkekler için; karınıza harika bir sürpriz olarak, akşam eve erken gelip yemeği hazırlamak veya basit bir kek yapmak ya da sadece bulaşık makinesini boşaltmak bile karınızı mutlu etmenin garantili yollarıdır, emin olun.

* Eşinizle bir yere gezmeye gidecekseniz, gideceğiniz yeri siz planlayın; örneğin bir piknikse organizasyonu önceden yapın ama ona bilgi vermeyin. Bu kısa gezi günübirlik bir gezi olabileceği gibi, haftasonu kalmalı, yakın yerlere gidebileceğiniz ufak bir tatil de olabilir.

* Siz yeter ki isteyin, şaşırtmak çok kolay!